Com evadir les formigues

Les formigues segueixen rastres d’olor que deixen altres formigues, així que, si les formigues estan marxant cap a casa teva, apareixeran més. Com evadir les formigues.

 • Escombrar o frega el pis normalment no eliminarà els rastres de l’olor ni dissuadirà a la resta de la colònia de formigues, però sí el vinagre de vi.
 • Pertorba-li el camí ruixant vinagre en qualsevol lloc que hagis vist formigues, tant a l’interior hi ha tot el perímetre de la casa, així com al voltant de les portes d’entrada i finestres.
 • La barrera de l’olor a vinagre actua com a repel·lent. També serveix per alleujar algunes picades, urticària i cremades del sol en ser aplicat directament sobre l’àrea afectada.
 • Aquest fort olor en particular, farà que les formigues es vagin de casa.
 • Un truc que pots fer és fregar el terra amb mitja ampolla de vinagre i una galleda d’aigua, aquesta olor farà que abandonin l’habitatge ja que no podran amagar-se perquè no suporten l’olor i no se senten còmodes.
 • També és bona idea ruixar en els camins d’entrada a casa teva, en els fogons, finestres i aigüeres
Quin és el truc del vinagre de vi?

L’olor del vinagre fa que desaparegui el rastre d’olor que aquestes utilitzen per moure’s i no podran continuar ja que és l’única forma de desplaçar-se en files.

També disposem de remeis naturals per guanyar la guerra a les formigues de forma natural

Plantes aromàtiques
 1. Hi ha moltes plantes aromàtiques que allunyen les formigues a causa de que aquestes no en suporten l’olor i acaben abandonant la casa.
 2. Les plantes més comunes que s’utilitzen per allunyar les formigues són la menta, l’espígol, el llorer, la farigola, l’orenga i l’alfàbrega.

Com evadir les formigues amb la llimona

 1. Aquesta fruita pot ajudar a acabar amb les formigues ja que és la fruita repel·lent més eficaç contra elles en cas d’invasió.
 2. L’àcid que conté la llimona pertorba el sentit d’orientació d’aquests insectes, així que és una excel·lent idea ruixar el suc de llimona pels llocs on estan entrant a casa.
 3. També deixar les closques a prop dels llocs on observis més activitat.
Com evadir les formigues amb el cafè
 1. La seva característica olor és completament desagradable per a les formigues i farà que elles no vulguin entrar o estar en el lloc on es trobi.
 2. Pots escampar grans de cafè usats en zones properes a l’entrada de casa teva o al teu jardí ¿i saps què? si pateixes de visites de gats que vulguin utilitzar el teu jardí, aquests ja no estaran interessats ja que tampoc els agrada l’olor del cafè.

No hi ha res més preocupant a l’estiu a veure avançar a les formigues a casa teva; veure com avancen sense deixar empremtes, ni fer soroll, però molesten molt.

Ramon Ber

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú