Com netejar el forn de la cuina

¿Cómo limpiar el horno?

El forn és un element essencial present en qualsevol cuina.

Com netejar el forn de la cuina, tant el forn com al microones són dos dels electrodomèstics de la llar més avorrits i treballosos a l’hora de netejar. Quan cuines, es vessen molts aliments al seu interior i quan les restes s’assequen, són molt difícils de treure.

5 pasos de com netejar el forn de la cuina
  1. Si alguna cosa es vessa al forn, el més fàcil és immediatament netejar-ho (o esperar almenys al fet que el forn no estigui tan calent); d’aquesta forma evitem que es pegui massa.
  2. El més difícil de netejar en el forn és el greix. I siguin esquitxades o “chorreadas”, és usualment més difícil de netejar; us recomanem: deixar a la nit, amb el forn fred, una font amb aigua i suc de llimona.
  3. Al matí diluirem un desengreixant en aigua a una proporció entre 10% i 50%, depenent de la brutícia.
  4. En la neteja de brutícies especialment difícils, pot utilitzar-se en estat pur.
  5. Pulveritzar el desengreixant pur o diluït directament sobre la superfície a netejar, deixant actuar uns segons i a continuació eliminar amb un drap net o aclarir amb aigua fins la total eliminació de la brutícia.
Que cal tenir en compte a l’hora de netejar el forn: 
  • Utilitzar sempre guants de goma en netejar el forn.
  • Mai barrejar amoníac amb netejadors de forn o clor, ni cap producte químic entre si, el resultat pot ser tòxic.
  • No deixis que els productes per netejar el forn et toquin la pell, doncs són corrosius.
  • Sempre esbandeix bé després de rentar el forn. Assegura’t que no hi hagi restes dels productes utilitzats que puguin després afectar la salut en cuinar en el forn net.

A Net100x100 li oferim també la possibilitat de contractar un dels nostres professionals per netejar-li el forn de la seva cuina, li farem un pressupost econòmic, molt ajustat.

Ramon Ber

 

Net 100x100

Menú