Com netejar l’interior del cotxe

Cómo limpiar el interior del coche

Desprès del darrer programa de netejar les llantes dels cotxes per eliminar tota la carbonissa que desprenen els frens, ara hem de preparar l’interior del cotxe per gaudir d’aquestes properes mini vacances de Setmana Santa.

Com netejar l’interior del cotxe

El mantenir net el cotxe és força tediós, si bé no només és necessari tenir-lo net per fora, a més també cal tenir-lo net per dins. I és que de res serviria que tinguéssim el cotxe impecable per fora, si quan entrem està brut o amb un aspecte descuidat.

  • Primer que res per netejar l’interior del cotxe ens assegurarem de treure tots els objectes i també les catifes del darrere i davanteres. Cal tenir molt en compte que quan es condueix amb les finestretes baixades s’acumula gran part de la pols a la safata del maleter, de fet, aquesta safata és un element que moltes vegades es deixa sense netejar.
  • Procedirem al desempolsat del quadre de comandament amb una baieta de microfibra verda.
  • Tot seguit aspirarem la tapisseria, el terra i maleter, sense oblidar-nos de netejar les bosses dels seients i si pots introdueix l’aspirador per dins de totes les ranures i plecs del cotxe. Important, començarem netejant les places del darrere.
  • En la diversitat de taques que ens podem trobar com per exemple de greixos en general , xocolata , olis minerals , pintallavis, betum , suor, semen, sang, vi, salses, ous, cafè, té, tomata, orina i vòmits per eliminar-les ho podem fer de diverses formes; amb aigua tèbia i sabó o producte especial per tapisseries o aigua ionitzada fregant-ho amb un raspall i posteriorment s’ha d’aspirar i deixar seca i d’una forma més contundent aplicant vapor sec a 160ºC amb un aspirat. Si ens trobem en xiclets els podrem treure amb gel.

Com en totes les neteges utilitzarem el sistema de dalt a baix i de dins a fora

  1. Amb una baieta de microfibra verda i amb aigua ionitzada o un producte multiusos procedirem a netejar el sostre interior.
  2. Amb una baieta de microfibra verda i amb aigua ionitzada o un producte netejavidres procedirem a netejar els vidres i espills retrovisors interiors.
  3. Al quadre de comandament, si ho desitgem, amb un abrillantador de vinils per automoció podem donar-los lluentor.
  4. Les catifes del darrere i davanteres, un cop les tinguem al exterior i prèviament espolsades, podem procedir a aspirar-les i/o a netejar-les amb aigua i sabó, un cop seques procedirem a col·locar-les al interior del vehicle.
  5. I finalment per molt net que estigui el cotxe, pot haver agafat alguna humitat un dia de pluja o bé per altres circumstàncies, males olors, és per això que és necessari realitzar-hi una desinfecció i desodorització amb un aparell que fabrica ozó, l’endollarem al encenedor del cotxe durant 5 minuts, això si, ha d’estar tot el vehicle tancat hermèticament.

Apa, ja tenim el cotxe net i desinfectat del interior, a gaudir de les mini vacances.

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú