En quantes ocasions heu arribat al matí a un comerç i heu trobat una desagradable pintada a la porta o en els vidres?

I llavors us heu preguntat… “Com trec això ara?

Aquesta és una sorpresa molt comú que restaurants, bars, comerços i cases particulars pateixen diàriament. Per això, els professionals de Net100x100 aporten solucions

Com netejar un grafit

A Net100x100 podràs trobar productes específics per eliminar aquesta pintura, que pots utilitzar en multitud de superfícies:

  • maó
  • pedra
  • marbre
  • fusta
  • metall

Una sol·lució més casolana de com netejar un gaffiti

  1. Pot ser la dissolució d’amoníac i aigua, i aplicar-la fregant amb un fregall de vidre. Si la barreja anterior no resulta efectiva, pots afegir vinagre i sabó, tot amb aigua tèbia i aplicat amb un bon raspall et portarà a acabar amb el grafit que tant mal de cap t’està donant. Amb aquesta barreja segur que acabes amb ell.
  2. Una altra opció és barrejar alcohol pur amb amoníac i aigua tèbia. Aquesta és una altra barreja davant la qual el grafit no es podrà resistir i acabarà desapareixent. Això sí, hauràs de fregar, fort i amb moltes ganes, però veuràs els resultats.
  3. Finalment, si et resulta més còmode i ràpid, pinta directament la superfície del grafit. Haurà de ser amb una pintura fosca i ben espessa. Necessitaràs aplicar més d’una mà, però els resultats són indiscutibles.

Recorda, fer sempre una prova prèvia en una zona poc visible, per assegurar que el producte de neteja aplicat no danya la superfície i / o empitjora el problema, molt de compte, millor si pots fer servir mascareta i guants per evitar inhalació de vapors tòxics.

Si cap d’aquestes opcions no aconsegueix eliminar la pintada, o el suport queda danyat, pots recórrer a Net100x100.

Net 100x100

Menú