Com treure les taques de colònia o perfum de la roba

Com trec aquesta taca ara? quantes vegades ens hem fet aquesta pregunta… inclús mobles, catifes entre altres que també pateixen per aquestes taques de colònia o perfum amb la finalitat de desprendre bona olor.

Poc després la taca pot ser visible i portar mals de caps. A Net100x100 tenim  les opcions i  sol·lucions.

Eliminar taques colònia o perfum de la roba de cotó

  • Segon pas: Aplicar alcohol isopropílic a la taca i en cas de seguir persistint la colònia, submergeix la taca al cotó en una solució d’alcohol durant mitja hora i dóna-li petits tocs a la taca amb l’alcohol i una baieta de microfibra.

Si estàs intentant treure una taca de perfum del cotó, lli, niló, polièster, licra o llana, primer dóna-li tocs a la taca amb una esponja o una baieta de microfibra humida amb aigua destil·lada. (Realitza petits tocs suaus amb la mà, començant de el centre de la taca cap a fora.)

Que puc fer si l’olor persisteix a la roba ?

  • Bullir amb aigua unes peles de llimona, sobretot es deixa refredar una estona i s’aclareix amb aigua la peça de roba en qüestió que volem tractar.
  • Si el cotó és blanc, també es pot fregar la taca amb aigua oxigenada amb un raspall d’ungles o dents i es renta amb aigua molt calenta i sabó líquid 

Eliminar taques colònia o perfum de la roba de seda o de llana

Les opcions varien depenent de la olor del perfum.

IMPORTANT

En conclusió, sempre saber si la roba és de seda natural o artificial. Treu un petit fil i crema’l amb un encenedor o un llumí

  • Natural: si s’encongeix o s’arrissa i es posa de color marró clar.
  • Artificial: si desapareix al cremar-se i deixa un petit cap marró gairebé negre.

La seda natural és un cas especial, ja que és un tipus de tela molt més delicada i només s’ha de mirar de rentar-la,  amb aigua destil·lada a temperatura ambient o freda, i evitar retorçar la peça mentre s’escorre i sobretot no exposar-la directament a el sol per l’assecat.

Ramon Ber

Net 100x100

Menú