EMPRESA

“Som l’empresa Net100x100 amb nom de neteja…”

Sota aquest lema naix l’empresa Net100x100 el 8 de gener de 2004 amb la iniciativa d’una dona emprenedora tot i el camí de dificultats que això va suposar. Amb l’objectiu de canviar el concepte de neteja i donar servei a la zona de les Terres de l’Ebre.

Davant el creixement del negoci i la incorporació d’altres membres de la família. Al 2010 vam constituir MABE 2004, SL amb el fi de donar un millor servei. Durant tots aquest anys el nostre principal objectiu ha estat satisfer als nostres clients apostant pel canvi, innovació i formació, implantant els sistemes més nous en neteja i formant constantment al nostre equip per a prestar un servei professional, legal i de qualitat.

Per tant, a l’empresa Net100x100 som professionals amb els serveis més tradicionals i som especialistes amb ozonització de l’ambient i neteja amb vapor sec. Gràcies als assessors tècnics de ITEL (Instituto Técnico de Limpieza) i que disposem de la maquinaria específica per a un servei òptim en tot moment. Per a satisfer plenament als nostres clients, confeccionem plans de neteja adaptats a la necessitat de cada client, augmentant la eficàcia de la neteja i contribuint en l’estalvi.

“… i distribuidors de productes de neteja!”

Al 2011 a l’empresa Net100x100 vam començar amb la venta de productes professionals de neteja, tant a empreses com a particulars a través de la nostra botiga online, distribuint a tota Espanya els productes de la prestigiosa marca EUROSANEX, els quals estem utilitzant des dels nostres inicis per a prestar els millors serveis de neteja. A més de productes químics, també distribuïm estris de neteja professional, cel·lulosa, accessoris i complements per una bona neteja. Intentem oferir productes amb la major qualitat/preu, tant per una neteja professional com per una neteja domèstica.

La nostra marca, Net100x100, amb un reconegut prestigi al sector de neteja a la nostra zona, abastem solucions per a les necessitats, tant del professional com del particular. Contem amb una delicada atenció al client per diferents mitjans, com telefònic, correu electrònic, Whatsapp i per les diferents xarxes socials.

Amb molt esforç i dedicació, a dia d’avui estem molt orgullosos del resultat i seguirem treballant per donar un millor servei al futur. Empresa Net100x100.

Maribel March

 

Maribel March Vidiella

 

Elisabet Ber

 

Elisabet Ber March

MABE 2004, SL    
NIF 55523138    
C/ Tamarit i Gil, 3 – 5 bajos  43500 Tortosa     
Nº de registres mercantil Tarragona:     Tomo 2632  libro: 0 Folio  40  sección 8  hoja T- 43005

Demana més informació

Net 100x100

Menú