DEMANA PRESSUPOST

La neteja és una necessitat essencial en qualsevol immoble demana pressupost. Tot i que encara avui dia és normal no tenir temps suficient, un servei de neteja pot ajudar-nos a dur a terme aquestes tasques. Però, 

¿quant costa contractar una empresa de neteja?

Certament comparar pressupostos de serveis de neteja professional és una cosa que ha de fer un gran nombre d’empreses i organismes públics. Com ara empreses amb oficines, indústries, hospitals, col·legis i instituts, locals comercials, finques de veïns, particulars, etc. Demana pressupost.

A més a Net100x100 realitzem molts pressupostos diaris. Així que si vols saber més sobre com organitzem la informació dels professionals per calcular costos a l’hora de fer el teu pressupost de neteja. També t’expliquem alguns dels paràmetres que tenim en compte, a part dels que formen part de la legalitat vigent.

Informació que fem servir per poder calcular un pressupost de neteja.

  • En primer lloc la quantitat de metres.
  • Neteja en espais diàfans o amb gran quantitat d’estris i equipament.
  • També valorem el tipus de superfícies.
  • Estimació de temps per nombre d’operari.
  • De la mateixa manera valorem la dificultat per realitzar el servei.

Són alguns dels paràmetres que fem servir, i ajudats per un programa informàtic especial per calcular pressupostos de neteja.

Per poder fer una estimació bàsica a l’hora de calcular el pressupost de neteja. Et comentarem quina és la tarifa bàsica en què es mouen les empreses de neteja a Espanya, que treballen de forma legal, oscil·la entre els 15 i 20 € / hora, però demana pressupost..

Vols que estudiem el teu cas ? Demana pressupost

T’expliquem quant costa actualment contractar diferents treballs de neteja i et lliurem un pressupost. Només has de sol·licitar-ho a través del següent formulari i en 24 o 48 hores el tindràs.

977 500 547

vendes@net100x100.com

690 12 19 53

O el següent formulari de contacte.

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos que asisten al Usuario:

Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú