“Som l’empresa amb nom de neteja”

Sota aquest lema neix l’empresa Net100x100 el 8 de gener de 2004 amb la iniciativa d’una dona emprenedora tot i el camí de dificultats que això va suposar, amb l’objectiu de canviar el concepte de neteja i donar servei a la zona de les Terres de l’Ebre .

Per tant, a causa del creixement del negoci i la incorporació d’altres membres de la família, al 2010 vam constituir MABE 2004, SL. Amb la finalitat de donar un millor servei. I així, durant tots aquests anys el nostre principal objectiu ha estat satisfer els nostres clients apostant pel canvi, innovació i formació. Implantant els sistemes més nous en neteja i formant constantment al nostre equip per prestar un servei professional, legal i de qualitat.

Així, a l’empresa Net100x100 som professionals amb els serveis més tradicionals i especialistes amb ozonització de l’ambient i neteja amb vapor sec, gràcies als assessors tècnics de ITEL (Institut Tècnic de Neteja) i que disposem de la maquinària específica per a un servei òptim en tot moment. Per satisfer plenament als nostres clients, vam confeccionar plans de neteja adaptats a la necessitat de cada client, augmentant l’eficàcia de la neteja i contribuint en l’estalvi.

El 2011 vam començar amb la venda de productes professionals de neteja, tant a empreses com particulars mitjançant la nostra botiga online, distribuint productes de la prestigiosa marca EUROSANEX.

Amb molt d’esforç i dedicació, a dia d’avui estem molt orgullosos del resultat i seguirem treballant per donar un millor servei en el futur.

MABE 2004, SL    
NIF 55523138    
C/ Tamarit i Gil, 3 – 5 bajos  43500 Tortosa     
Nº de registres mercantil Tarragona:     Tomo 2632  libro: 0 Folio  40  sección 8  hoja T- 43005

 

Net 100x100

Menú