Guarderies i mantenir-hi l’aire net i desinfectat

Guarderies i mantenir-hi l’aire net i desinfectat
A Net100x100 volem ajudar a les guarderies  a mantenir l’ambient aeròbic net i desinfectat. Som conscients de l’important que té aquest tipus de neteja.

El 90% de les malalties són contretes per l’aire que respirem

Les guarderies són el lloc on els pares portem lo més preuat que tenim i és obvi que els nostres fills/es. Per raons d’edat encara no han desenvolupat  les seves defenses, pel que fa que el nivell d’exigència d’higienització hagi de ser òptim.

L’aire interior de les guarderies és bastant propens a ser transmissor de microorganismes.

  • Els nens expulsen aquests gèrmens a través del nas i de la boca tant a l’esternudar com en parlar. En moltes ocasions són tan petites aquestes gotetes expulsades que poden romandre en suspensió en l’aire durant molt de temps; en altres ocasions les gotes són grans i, com la pols, es sedimenten ràpidament sobre les superfícies. Després aquesta pols és transportada per l’aire durant els períodes d’activitat a les aules (per exemple pel tràfec constant dels nens).
  • Per aquest motiu en les guarderies els gèrmens passin d’un nen a un altre amb tanta facilitat. Si sumem a això el fet, que en aquests centres els nens estan molt agrupats, mantenint un contacte molt directe entre ells. La possibilitat de contagi és molt alta.
  • Durant una determinada època de l’any (tardor-hivern), tant nens com adults contrauen malalties altament contagioses; com el refredat comú o la grip entre d’altres. Aquestes malalties que en adults no tenen tanta transcendència en general, en el cas dels nens pot ser molt més perillosa. Altres malalties d’origen víric molt contagioses i que ataquen fonamentalment a la població infantil.
  • Però a més de per l’aire, els nens, com incansables; “descobridors del món” que són, gaudeixen tocant a terra, les parets, les joguines … Fonts totes elles de gèrmens que fàcilment contagien l’organisme dels nens. A causa de que el seu sistema immunològic en desenvolupament encara no està preparat per contrarestar aquest tipus d’atacs.

Beneficis de l’ozó a les guarderies

Ozonizant les guarderies, els avantatges que obtindran són clares pel que fa a aquests problemes.
  • D’una banda l’ozó aconseguirà reduir l’olor existent en les aules i en els lavabos , on els derivats nitrogenats del rovell; produeixen emanacions desagradables.
  • D’altra banda la capacitat de l’ozó d’eliminar microorganismes patògens de tot tipus permet assolir un nivell de desinfecció dins de guarderies molt considerable.
A Net100x100 ens hem especialitzat en la desinfecció mitjançant ozó també denominada “bacteriòlisis” per mantenir net i desinfectat l’ambient aeròbic de les guarderies. L’ozó degut a les seves propietats oxidants és considerat un dels agents microbicides i virucides més ràpid  i eficaç que es coneix. La seva acció posseeix un ampli ventall de possibilitats per a la eliminació en un 99,97% els bacteris, virus, fongs, espores, àcars, etc… Molts cops instal·lats als matalassos, joguines que els infants utilitzen dia a dia, etc. Ramon Ber

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Net 100x100

Menú