Manual de seguretat i salut a la feina de neteja

Seguretat i salut. Dins de les activitats de divulgació de l’àrea de prevenció de FREEMAP, s’ha editat aquest manual que pretén donar a conèixer, als que porten a terme tasques de neteja, els riscos més freqüents a què es troben exposats i les mesures preventives generals que es poden adoptar per evitar-los.

La majoria dels accidents que poden ocórrer en una empresa, durant el treball o els desplaçaments, són causats per no observar les regles de seguretat fonamentals. Una persona acurada i cauta és la major garantia per evitar possibles accidents.

Des de l’àrea de prevenció de FREEMAP esperem que aquesta publicació contribueixi a la millora dels nivells de seguretat i salut en aquest sector d’activitat.

ACCEDIR AL MANUAL

Seguretat i salut

Demana més informació

MABE 2004 SL és el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (eS) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:
Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.
Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a cap destinatari.
Drets que assisteixen a l’Usuari:
Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
Dret d’accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:
Adreça postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Adreça electrònica: info@net100x100.com
Per continuar vostè ha d’acceptar que ha llegit i està conforme amb la clàusula anterior.
Net 100x100

Menú