Neteja dels objectes daurats

Limpieza de los objetos dorados

Pel que fa a objectes decoratius es refereix, els que són daurats són preciosos, però també requereixen molta cura, actualment solen venir protegits amb vernís, de manera que a l’hora de netejar-los no convé abusar dels neteja metalls, encara que sens dubte val la pena tenir-los ja que li donen un toc molt especial a qualsevol ambient.

Pautes a seguir per netejar objectes daurats

El més convenient és utilitzar una baieta de microfibra humitejadat amb un producte multiusos. Pren nota d’aquests consells per saber com netejar objectes daurats:

  • El tractament que hauràs d’utilitzar per netejar-los és diferent segons el material de què estiguin fets, ja que encara que l’acabat sigui daurat no és el mateix netejar un metall que un plàstic. Si és de metall hauràs fregar la superfície amb un raspall humitejat en aigua i amoníac, i quan s’elimini la brutícia has assecar-lo i polir-ho amb un drap que no deixi cap borrissol.
  • Si els objectes daurats estan molt espatllats, el millor serà donar-li un tractament diferent. Fes una pasta amb vinagre i pebre vermell i aplica-fregant bé. Després aclareix només amb aigua i seca amb una baieta de microfibra.
  • Si els objectes daurars son realment d’or, neteja’ls amb una mica d’aigua, sabó i bicarbonat i es quedarà com nou. També és bona opció ficar-lo en aigua tèbia amb una mica de detergent (del que és per a peces delicades) i fregar suaument amb un raspall.
  • Si és de fusta daurada, el primer serà netejar amb un plomall perquè no quedi cap volva de pols. Després bat una clara d’ou i afegeix unes gotetes de lleixiu. Aplica la barreja amb un pinzell i deixa que s’assequi, el que farà que es quedi una capa que en retirar es durà tota la brutícia. Finalitza traient lluentor amb un drap de pell de camell.
  • Finalment, el truc de la ceba també li anirà molt bé, liqua una ceba i amara un drap amb el seu suc, fregant per tota la superfície i deixant que s’assequi. Quedarà molt brillant.

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú