Netejar i desinfectar superficies

Limpiar y desinfectar superficies

Neteja vs desinfecció

Quan netegem, aparentment creiem haver eliminat tots els gèrmens, no sempre és així hem de desinfectar. Simplement els hem traslladat de lloc, segurament. Per aquest motiu és necessari destruir-los i això s’aconsegueix amb una adequada desinfecció.

Si a la llar, a sobre, hi ha nens, gent gran, malalts o mascotes els riscos són més grans i és imprescindible extremar la cura en la neteja i la desinfecció.

  • La neteja, es refereix a l’ús d’aigua i producte sabonós per eliminar la brutícia i alguns gèrmens.
  • La desinfecció, és l’ús de solucions netejadores que contenen substàncies que eliminen bacteris, virus i altres gèrmens.

Cronològicament, la neteja és un pas previ a la desinfecció.

Pel que constitueix un factor d’importància prioritària, ja que la seva execució incorrecta o defectuosa plantejarà múltiples problemes per a la realització de posteriors processos com ara la desinfecció.

Neteja i desinfecció ecològica

L’aigua ionitzada o aigua electrolizada (electròlisi) desinfecten perquè l’aigua, és transformada en una barreja que conté: aigua, àcid hipoclorós i hidròxid sòdic. L’àcid hipoclorós (HClO), conté l’anió hipoclorit (ClO-), que és l’agent biocida o desinfectant. I l’efecte de neteja es produeix gràcies a la presència d’hidròxid sòdic (NaOH), és el més efectiu desinfectant per a la superfície i estris que s’utilitzen en la preparació d’aliments. És molt recomanada per a usar en les zones alimentàries perquè actua immediatament i després es descompon, sense deixar residus tòxics sobre les superfícies.

Precaucions:
  • No aplicar mai els productes de desinfecció directament sobre aliments ni estris de cuines.
  • Tampoc no es podran aplicar sobre superfícies on es manipulin, prepari, o hagin de servir o consumir aliments.
Una altra opció de com netejar i desinfectar alhora:

Hi ha multitud de productes en el mercat destinats per a la neteja i desinfecció de terres, però el més eficaç és un concentrat líquid especialment formulat per a la neteja, desodoració així com per a la desinfecció de qualsevol tipus de superfície. Idoni en dutxes, saunes, gimnasos, vestuaris, piscines, spas, serveis públics, etc. Posseeix un elevat poder desinfectant i bactericida, mostrant-altament efectiu davant d’una àmplia gamma de gèrmens, tant banals com patògens, siguin aquests Gram + o Gram- (Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, etc.). Aquest punt és d’especial interès en lavabos, serveis i dutxes. A causa de les seves particulars característiques, desinfecta fins i tot zones i sòls difícils (esquerdes, porus, juntes, etc.)

Com utilitzar-los:
  • S’utilitza diluït en aigua al 1,5 a 8%.
  • Polvoritzant la solució sobre la superfície.
  • Deixant assecar.
  • També pot emprar-normalment com un netejaterres amb pal de fregar, o utilitzar-se pur amb baieta, esponja o fregall.

En Net100x100 oferim també la possibilitat de contractar un dels nostres professionals, demanar pressupost, et farem una proposta professional, molt ajustada.

Ramon Ber

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú