Netejar els vidres

Limpiar los cristales

Netejar vidres és una de les tasques més desagraïdes de la neteja i que necessiten certa habilitat. Et pots passar una eternitat fent-ho i resulta que han quedat marques, o es posa a ploure i t’arruïna la tasca en un obrir i tancar d’ulls.

És possible netejar els vidres sense que quedin marques i que durin més temps nets?

Tot i que no es poden fer miracles, sobretot quan cau un xàfec amb partícules de pols sobre les finestres netes poc es pot fer. No obstant això, com a professionals tenim alguns trucs perquè et quedin perfectes i lluents molt més temps.

Com netejar els vidres, sense deixar marques.

Al mercat pots trobar una infinitat de netejavidres, i en Net100x100 disposem, dels millors, productes multiusos específics per a la neteja de vidres, miralls i tot tipus de superfícies envidrades a les que els comuniquen brillantor i una transparència perfecta sense produir entelaments així com amb un alt poder auto secant, fins que la superfície quedi totalment seca.

Pas a pas per netejar vidres
  1. Treure la brutícia. El primer que has de fer és eliminar la brutícia amb una baieta de microfibra seca.
  2. Aplicar el netejavidres. Polvoritzar el netejador multiusos per a vidres en una baieta de microfibra, en lloc de directament sobre el vidre. Menys en els casos en què el producte indiqui fer-ho, els netejadors multiusos s’han de ruixar sobre una baieta de microfibra.
  3. Retirar el producte. Un cop aplicat, has de retirar-se ràpidament i abans que s’assequi, amb una baieta de microfibra seca.
Trucs perquè quedin perfectes
  • Mai amb sol directe. Està molt bé esperar que no plogui per netejar els vidres. Però mai ho facis amb sol directe ni amb vent.
  • Baietes de microfibra. Un dels trucs de neteja casolans més populars d’internet és netejar vidres amb fulls de paper de diari. Avui dia pots trobar baietes de microfibra, que no deixen anar pelusses com els draps de tota la vida i deixen el vidre perfecte.
  • Diferents sentits de neteja. Un truc poc conegut però molt eficaç a l’hora de netejar finestres i vidres és canviar el sentit de la neteja depenent de la cara. Per exemple, netejar la cara de dins en sentit horitzontal, i la cara de fora en sentit vertical. Així, si et queden marques, no tens dubtes d’en quin costat estan i puguis anar a per elles sense perdre temps.

En Net100x100 t’oferim també la possibilitat de contractar un dels nostres professionals, demanar pressupost, et farem una proposta professional, molt ajustada.

Ramon Ber

Net 100x100

Menú