Consells per netejar bé la piscina

Consells per netejar bé la piscina

És fàcil establir una rutina de neteja que vostè pot efectuar mentre gaudeix d’un refrescant bany. Una vegada neta el seu esforç serà recompensat nedant en una aigua cristal·lina i sense residus.

Materials necessaris:

Passos a seguir:

 • Retiri de la superfície fulles i residus flotants; una vegada que s’enfonsen, són molt més difícils de remoure i poden tacar a més les superfícies de la seva piscina.
 • Rasqueu la tosca del voltant de la piscina, en la línia de la superfície d’aigua; l’ús de pedra tosca o escombretes d’acer en les superfícies de ceràmica és efectiu (recordi d’usar-les mullades per a no ratllar la ceràmica).
 • Buidi la panereta del skimmer i el canastrell (filtre de pèls) de la bomba, tret que tingui un netejador automàtic de fons, necessitarà aspirar manualment la seva piscina.
 • Col·loqui la perxa telescòpica i la mànega d’aspiració en el carro aspirador de fons, submergeixi’ls lentament, quan arribi al fons, continuï submergint la mànega fins que s’hagi purgat tot l’aire que havia en ella. Si connecta la mànega a la bomba trobant-se aquesta encara amb aire, interromprà l’aspiració de la bomba, podent fins i tot cremar-la en cas extrem. Una vegada que tot l’aire hagi sortit de la mànega, passi el final d’ella a través de la comporta del skimmer i connecti-la al conducte d’aspiració.
 • Encengui la bomba per a provocar la succió, assegurant-se que solament estigui oberta la vàlvula d´aspiració del skimmer cap a la bomba. Aspiri de manera similar com ho faria amb una catifa, partint en el costat de poca profunditat cap al costat profund, amb impulsos llargs i lents.
 • Rasqui les parets i el pis de la piscina, senzillament prengui una escombreta de nylon i mogui la brutícia cap al dreno de fons. Comenci en les parets del costat poc profund, movent-se cap al costat profund amb impulsos llargs i lents.
 • Una vegada acabat, renti els seus elements de neteja amb aigua fresca i guardi’ls en un lloc ombrejat. Els llamps solars i els productes químics acceleren la deterioració d’ells.
 • Netegi el seu filtre després de rascar i aspirar, buidi el canastrell del skimmer i el canastrell (filtre de pèls) de la bomba. Si el nivell d’aigua està baix, agregui aigua, però recordi tallar-la abans d’inundar l’àrea de la seva piscina. El nivell normal d’aigua en una piscina és aproximadament en la meitat de la seva skimmer.

Consell: 

 • Si casa seva compta amb un amollidor d’aigua, no usi aigua ablanida.
 • Si té una piscina prop d’arbres, no necessitem contar-li sobre la caiguda de fulles.
 • Provi amb una gran borsa de malla en una base de plàstic amb rodes que es connecta a la mànega del jardí.
 • La pressió d’aigua empeny les fulles cap a la borsa, evitant que obstrueixi les línies d’aspiració de la piscina, netejadors automàtics també estalvien temps i treball.

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú