NETEJA I DESINFECCIÓ AMB OZÓ

Dins el sector de la neteja i en la desinfecció cada vegada és més important la utilització de l’ozó. L’ozó ofereix unes possibilitats molt eficaçes, efectives i més respectuosses amb el medi ambient.

“L’ozó (O3) és un gas format per tres àtoms d’oxigen i causa de la gran inestabilitat de la seva estructura molecular es descompon en un ió d’oxigen (O) i una molècula d’oxigen (O2), el qual té propietats desinfectants. És 3000 vegades més eficaç que el clor i 7000 vegades més eficaç que el lleixiu. L’ozó és un potent germicida i destrueix tot tipus de bacteris, virus i fongs no permetent el seu desenvolupament. A més, és inofensiu per a les persones.”

El servei de neteja professional amb ozó que oferim a Net100x100, respon a les actuals normes de sanitat, ajudant a mantenir totes les estances controlades i lliures de gèrmens, microorganismes, bacteris i virus. La neteja i la desinfecció amb ozó permet l’eliminació de microorganismes, contaminants químics, olors, gasos contaminants, elements al·lèrgens, virus, bacteris, sobrants d’humitat, etc., de l’aire.

Per això, en Net100x100, oferim la neteja i desinfecció amb ozó el qual és un servei on, amb unes màquines generadores d’ozó actiu, es neteja i desinfecta l’ambient, eliminant, microorganismes, bacteris, virus i males olors (corporals, de tabac , d’animals domèstics, matèries en descomposició, humitat …). La ozonització és la manera, més sana i ecològica, de desinfectar, purificar i des contaminar tant l’aire com l’aigua.

Tractaments i aplicacions en la neteja i desinfecció

L’ozó interfereix en el metabolisme de les cèl·lules bacterianes, molt probablement a través de la inhibició i bloqueig del funcionament de sistema de control enzimàtic. Una quantitat suficient d’ozó danya la membrana cel·lular, i això condueix a la destrucció del bacteri. Descobreix els tipus de bacteris i virus que neteja i desinfecta l’ozó.

Quant als virus, són agents infecciosos que consten d’un sol àcid nucleic (ADN o ARN), envoltat per una coberta formada per una o diverses proteïnes, capaços de transmetre el seu genoma d’una cèl·lula a una altra, utilitzant la maquinària enzimàtica de l’hoste per a la seva multiplicació intracel·lular. L’ozó destrueix amb facilitat aquestes molècules a dosis més baixes que les necessàries per destruir els bacteris.

Aplicacions a l’aire: Eliminar els agents contaminants que no formen part de l’aire net, desinfectat i sec. L’ozó amb les dosis adequades, té una acció bactericida, germicida i fungicida.

Usos a l’aigua: La seva missió és l’esterilització de l’aigua potable, donat al fet que l’ozó no actua tan sols com desodorant i oxidant de les substàncies orgàniques dissoltes, sinó també com esterilitzador.

Utilitats per les males olors: Sovint les males olors són un problema en moltes dependències que poden estar presents tant a l’ambient com impregnades en tot tipus de superfícies. Els sistemes tradicionals d’eliminació de males olors utilitzen perfums o fragàncies que únicament emmascaren l’ambient. Amb l’ozó desapareixen per complet, deixant un aire pur, fresc i totalment higienitzat, desinfectat i esterilitzat.

Neteja amb aigua ozonitzada: fa innecessari l’ús de productes químics en els processos de neteja de manteniment, aconseguint a més uns nivells d’higienització i desinfecció difícilment superables. A l’efecte d’higienització i desinfecció l’ozó elimina el 99,9% dels bacteris nocives. Sis segons de contacte són suficients perquè l’ozó aconsegueixi els màxims nivells d’higienització i desinfecció.

L’ozó versus a el clor

L’efecte de l’ozó per sota de certa concentració és petit o cap. Per sobre d’aquest nivell tots els patògens són finalment destruïts.

En una comparativa entre l’eficàcia desinfectant de l’ozó i el clor, basada en un 99.99% de microbis eliminats en un mateix temps de contacte i a concentracions iguals, es comprova que l’ozó és:

  • 25 vegades més efectiu que el HClO (àcid hipoclorós)
  • 2.500 vegades més efectiu que el OCl (Hipoclorit)
  • 5.000 vegades més efectiu que el NH2Cl (Cloramina)

On es pot aplicar la ozonització com desinfecció?

Guarderies infantils – Residències geriàtriques -Hospitals – Bugaderies en general i hospitalària en particular – Gimnasos i centres esportius – Vestuaris – Clíniques veterinàries i clíniques en general – Hotels -Locutoris – Provadors de centres comercials – Desodorització i desinfecció de tèxtils en general – Botes: de esquí, de boleres … – Conductes d’aire condicionat -Cuines col·lectives – Indústries alimentàries, càrnies, làcties, peixateries … – Cambres frigorífiques en general – sales blanques: alimentàries, farmacèutiques o similars – Camerinos de teatre i sales de festa – Ambulàncies – Creuers, iots i embarcacions d’esbarjo – Auto-caravanes i similars – Taxis i vehicles en general – Desodorització i higienització d’avions – Esterilització de matalassos i coixins – Eliminació d’olors d’humitat en cellers – Recuperació de bótes de roures en cellers – Eliminació del corc

I qualsevol altre lloc on es vulgui que quedi un ambient totalment net i desinfectat.

Per un ambient més net i desinfectat!

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos que asisten al Usuario:

Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También el derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú