NETEJA CENTRES ENSENYAMENT

Certament la neteja centres ensenyament, de formació, acadèmies, col·legis, escoles bressol, instituts, universitats, etc. …, no difereixen molt de la neteja d’altres dependències. Encara que sí cal tenir molt en compte que els usuaris, majoritàriament, d’aquests centres són nadons , infants, adolescents, etc. que són més propensos a contraure malalties o infeccions pel que és convenient evitar l’acumulació de brutícia i bacteris.

En definitiva, espais on deixem el nostre més preuat tresor, els nostres fills, perquè passin un bon nombre d’hores per formar-se i així poder afrontar els reptes que els esperen en el futur.

Per tot això en Net100x100 tenim molta més cura en la neteja d’aquests centres i la realitzem amb productes de primera qualitat.

Net100x100 com a empresa especialitzada en la neteja centres ensenyament, d’acord amb fem ús de procediments, productes, eines i mesures preventives. Sota l’objectiu que gèrmens i/o brutícia no afectin a alumnes, professors i altre personal del centre.

De la mateixa manera, al servei de neteja d’acadèmies, col·legis, llars d’infants o qualsevol centre de formació, el que destaquem és la serietat, garantia, compromís i rapidesa en la neteja integral de centre de formació. Igualment tenim una gran experiència en el maneig de productes químics, maquinaria i una formació adequada en salut i higiene. Sabem que la salut dels alumnes en aquest cas és molt important i per això sempre fem una exhaustiva selecció de personal que doni total confiança i despreocupació per part del centre. Els nostres treballadors sempre van degudament uniformats donant una imatge de neteja i serietat.

Neteja  centres ensenyament, pautes que seguim a Net100x100

Majoritàriament ens trobem amb una sèrie de dependències comuns a gairebé en tots els centres de formació, amb una distribució que pot variar en major o menor grau depenent de diferents factors. En general, ens trobem amb:

  • En primer lloc, entrada i / o recepció.
  • Segon, escales i / o passadissos d’accessos a diferents departaments.
  • Secretària, administració, oficines, sala de professors i sala d’actes.
  • Aules, lavabos, gimnàs i vestuaris, zones a les que prestem una especial atenció.
  • A més, cuina i menjador, on vam realitzar una exhaustiva neteja.
  • També el pati o zones d’esbarjo.

A causa de la varietat d’activitats que es realitzen en aquestes dependències, si no se sotmet a un escrupolós sistema de neteja poden acumular gran quantitat de brutícia i bacteris. Necessàriament passem per una escrupolosa organització en la neteja, realitzant un pla de neteja específic per a cadascuna de les estades esmentades i establim les freqüències de neteja tenint en compte 2 factors molt importants:

  • Ús de les mateixes
  • Si és o no zona de pas

Diàriament realitzem una completa desinfecció d’aules, lavabos, vestuaris, gimnasos, menjadors i cuines sense utilitzar lleixiu. Utilitzem aigua ozonitzada ja que l’aigua ionitzada  desinfecta 7.000 vegades més que el lleixiu i estan catalogats com a productes ecològics.

Parvularis i escoles bressol requereixen d’una neteja més exhaustiva i per això en Net100x100 escurcem les freqüències de la mateixa.

D’altra banda, la neteja de l’aire que es respira en els centres de formació, en general, no sol tenir la qualitat desitjada, per això deixem entrar aire pur mentre netegem perquè es ventilin les dependències de forma natural i dos cops l’any vam desinfectar l’aire mitjançant l’ozonització dels centres de formació.

A Net100x100 som conscients de la importància de netejar i desinfectar diàriament els picaportes de les portes, ja que són tocats ha una infinitat de vegades.

En els centres de formació, en el dia a dia es produeixen molts residus que poden anar des d’un paper, un xiclet passant pel menjar del berenar o la punta de l’llapis. Per això vam revisar minuciosament la paperera i dipositem cada residu al contenidor corresponent.

A Net100x100 trobareu aquest compromís i responsabilitat!

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.

Comunicación de los datos:

No se comunicarán los datos a ningún destinatario.
Derechos que asisten al Usuario:
Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También el derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú