NETEJA DE COMUNITATS DE VEÏNS

A Net100x100 sabem que la neteja i desinfecció de les comunitats de veïns és imprescindible per a una bona convivència dels veïns, així com per aconseguir una bona imatge de la finca i les persones que hi resideixen. És per això que és recomanable que es dugui a terme de forma periòdica i realitzada per professionals amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats en la neteja de la comunitat.

Segur que t’has preguntat algun cop si existeix al mercat alguna empresa de neteja, a la zona, capaç de complir amb els requisits imprescindibles per mantenir neta i desinfectada la comunitat de veïns i sense necessitat d’haver de córrer cap risc legal.

Per sort, aquesta empresa existeix, has donat amb ella!

Les principals tasques de neteja i desinfecció a les comunitats de veïns que realitzem a Net100x100

Tot i que cada comunitat de propietaris té una extensió i característiques diferents i cadascuna d’elles ens demanen serveis que fem a la seva mida, hi ha una sèrie de tasques considerades imprescindibles a realitzar per a la neteja i desinfecció de les zones comunes com les escales, els portals o els garatges , aplicant el sistema de dalt a baix i de dins cap a fora.

Algunes de les tasques de neteja són:

 • Desempolsat de les baranes, bústies i altre mobiliari. La pols ha de retirar-se mitjançant un desempolsat amb baietes de microfibra. Les baranes solen acumular molta pols i brutícia, per això sempre les netegem primer. Posteriorment s’hi fa un desinfectat a base d’aigua ionitzada.
 • Neteja i desinfecció dels ascensors: sabem que els ascensors solen acumular moltíssima brutícia i bacteris. A les botoneres, parets, sostres, focus i miralls els retirem la pols i els desinfectem amb aigua ionitzada. Aquesta neteja i desinfecció la realitzem tots els dies ja que l’ús dels ascensors és força concorregut.
 • Vidres i miralls situats al vestíbul: en els portals solen haver vidres a les portes i també miralls. El contacte amb l’exterior fa que s’embrutin i, si no es netegen i desinfecten de manera freqüent, la finca pot adquirir una mala imatge o de deixadesa. És per això que aquests vidres de les comunitats de veïns els netegem i desinfectem mínimament un cop per setmana. Prestem una especial atenció a les plantes que puguin haver als portals, regant-les i alertant als propietaris de qualsevol incidència.
 • Escombrat i fregat de l’entrada: tant la part interna del portal com la que dóna al carrer, han de ser escombrades cada dia i també fregades. Son els espais per on més transiten els veïns i estan més propers al carrer, també són els que més s’omplen de pols, fang i qualsevol tipus de brutícia en general. Si el tipus de terra ens ho permet fem servir l’Eco Plus System.
 • Escombrat i fregat de les escales, zones d’accés, replans, passadissos si el tipus de terra ens ho permet, també, fem servir l’Eco Plus System.
 • Patis interiors: depenent de la seva extensió i disseny necessitaran un tipus de neteja o un altre.
 • Recollida d’escombraries: tots els residus que s’acumulen diàriament a les comunitats de veïns els dipositem en els contenidors públics adequats per a tal fi. A més, les galledes d’escombraries de la comunitat de veïns sempre els netegem i desinfectem amb aigua ionitzada per evitar plagues d’animals i insectes que puguin ser perjudicials per a la salut de les persones.
 • Incidències: comuniquem qualsevol tipus d’incidència en l’escala, llums, trencaments, desperfectes, etc. als propietaris o administradors de l’edifici.

Recomanacions per a la contractació d’una empresa de neteja

Hem de tenir en compte aquestes 4 indicacions quan vulguem ajuda de professionals en la neteja i desinfecció de la nostra comunitat de veïns:

 1. Personal qualificat: l’empresa a contractar ha de disposar de personal format per a dur a terme un bon servei de neteja i desinfecció de la comunitat de propietaris i tenir cura de la mateixa.
 2. Sistemes de neteja, maquinària específica i materials: és molt important que els professionals de la neteja i desinfecció de la comunitat de veïns utilitzin sistemes de neteja adequats i innovadors, que disposin de la maquinària adequada, així com els estris i productes de neteja adhients per a la comunitat de veïns.
 3. Controls de qualitat periòdics del servei: l’empresa que es triï ha de fer revisions i inspeccions periòdiques de les zones que es netegen i desinfecte per evitar el deteriorament de les mateixes i controlar que la neteja i desinfecció es realitza segons lo pactat.
 4. Bones referències: és molt recomanable escollir empreses que comptin amb bones referències i experiència provada en la neteja i desinfecció de comunitats de veïns.

A Net100x100 hem canviat, i molt, en els últims anys la forma de netejar i desinfectar les comunitats de veïns. Des del departament de R + D de Net100x100, s’han desenvolupat i buscat nous sistemes de neteja i desinfecció, que en el cas de les comunitats de propietaris ens ha permès incrementar el grau de neteja i higienització 8,5 vegades més que amb els sistemes tradicionals, augmentat la durabilitat de la neteja amb una disminució molt considerable de la despesa. Aquest sistema de neteja i desinfecció és l’Eco Plus System.

Avantatges de l’Eco Plus System

 • ESTALVI considerable en la despesa de la neteja i la desinfecció.
 • REDUCCIÓN de sobrecàrrega muscular per als netejadors/es.
 • AJUDA a reduir l’índex d’absentisme laboral.
 • EVITA contaminació pròpia de la oxicelulosa que emet el cotó.
 • GARANTIZA a utilització de desinfectant en la seva dosi exacta, aigua ionitzada.
 • GARANTIZA una mopa de microfibra neta i desinfectada per a cada àrea o replà.
 • REDUEIX en un 65% el consum de l’aigua en la neteja.
 • REDUEIX considerablemente el desenvolupament bacterià i víric.
 • NO DETERIORA els materials i incrementa la brillantor dels terres.
 • PROTEGEIX les instal·lacions de bacteris, virus i àcars.
 • Sistema ECOLÒGIC basat en mopes de microfibra i aigua ozonitzada
 • Certificat ISO9001, ISO 14001 i EMAS-r

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos que asisten al Usuario:

Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú