NETEJA DE CADIRES, CATIFES I TEXTILS EN GENERAL

Net100x100 realitzem la neteja i desinfecció de tèxtils en general, de cadires, catifes i tèxtils en general amb vapor sec que disgrega tot tipus de brutícies. Combinem el vapor amb l’aspiració, capturant totes les partícules de brutícia, greix, gèrmens, bacteris i àcars, garantint una eficaç, segura i ràpida acció netejadora. El vapor sec, evita l’acció dels minerals de l’aigua o conductivitat elèctrica, neutralitzant la càrrega estàtica de la brutícia i de les partícules de pols. Neteja i desinfecció de tèxtils en general.

El vapor sec, és un gas amb un extraordinari poder de neteja que dissol greixos i que permet fins i tot arribar a les àrees més inaccessibles.

Compaginem de forma espectacular els beneficis de la neteja a vapor amb tots els avantatges d’un aspirador d’altes prestacions per brutícia seca, humida i líquida, eliminem la càrrega bacteriana, fúngica i viral de les superfícies i teixits, suprimint el risc d’infeccions, reduint considerablement el consum de detergents químics, desinfectants, i els costos de la neteja.

La neteja i desinfecció de tèxtils en generali està molt demandat a:

 • Hostaleria (matalassos, sofàs, butaques, mobles entapissats, cortines, catifes i moquetes, parets entapissades, etc.)
 • Domicilis particulars (sofàs, matalassos, catifes, etc.)
 • Sector d’automoció (restes de greix, neteja de motors, filtres i reixetes de ventilació, llandes, etc.)
 • Sector d’alimentació (molins d’oli, línies d’embotellament, etc.)
 • Sector sanitari (desinfecció de consultoris, quiròfans, cadires de rodes procedents d’urgències, llits de pacients, etc.)

Aplicacions que li donem a Net100x100

Neteja i desinfecció de teixits en general, amb vapor saturat sec a temperatures que arriba als 160 º C ia una pressió de 6 bars, remenem amb eficiència i rapidesa greix, oli, òxid i altres substàncies no desitjades adherides a qualsevol superfície (matalassos, sofàs, butaques, catifes, moquetes i més) , amb una mínima quantitat d’aigua destil·lada ja que redueix el consum al voltant del 90%.

Netegem d’una forma molt eficaç grans cortines sense necessitat de desmuntar-les. Neteja i desinfecció de tèxtils en general.

A més de netejar gràcies a les altes temperatures, també desinfecta eliminant àcars, gèrmens, bacteris, agents patògens i olors desagradables sense posar en risc la superfície, el material tractat i la integritat del nostre operari.

Avantatges d’usar el vapor sec de Net100x100, en la neteja i desinfecció de tèxtils en general

 • En primer lloc, 100% ecològic, sense contacte ni inhalació de productes químics convencionals.
 • Igualement, evita incrustacions en sòls i altres superfícies.
 • També, redueix la càrrega bacteriana, fongs i virus en qualsevol superfície, la neteja i desinfecció de tèxtils en general.
 • S’evapora en pocs segons. L’acció de vapor és físic i no químic, pel que pot aplicar-se en presència humana.
 • Arriba totes les superfícies, fins i tot els racons més inaccessibles, garantint una total higiene i desinfecció tèrmica.
 • Causa un ràpid descens de les partícules de pols i gèrmens que circulen en l’aire i millora la qualitat de l’aire.
 • Finalment, estalvi en el consum d’aigua i en temps de neteja, respecte a altres sistemes de neteja. Neteja i desinfecció de tèxtils en general.

Segons les necessitats del client, el servei de neteja amb la màquina de vapor sec l’oferim a les nostres instal·lacions oa les de l’propi client, per uns professionals degudament formats.

Per uns teixits més nets, neteja i desinfecció de tèxtils en general!

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.
Derechos que asisten al Usuario:
Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También el derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú