NETEJA DE VIDRES

La neteja de vidres és una tasca necessària per permetre que la llum natural entri en els espais interiors i en el cas dels aparadors, miralls i tota classe de superfícies de vidre, interiors, exteriors, etc. Ens permeten veure i ser vistos, moltes vegades objectes per a ser venuts, altres simplement per deixar passar la llum i així afavorir un aspecte de neteja impecable.

Neteja de vidres

Primerament en aquest servei, a Net100x100 incloem també la neteja marcs, tiradors, guies i perfils retirant les teranyines dels llindars. En el cas de les finestres si són correderes i tenen carrils, la primera operació que realitzem és la retirada de la pols o brutícia dels mateixos, adaptant l’estri més adequat al nostre aspirador, amb l’objectiu d’accedir als espais més difícils dels perfils de la finestra per retirar la pols.

En el cas de la neteja de vidres de les finestres correderes, sempre que sigui possible, desmuntem i baixem les fulles de la finestra, per poder realitzar millor la neteja i accedir amb facilitat a la part exterior.

Neteja d’aparadors

La neteja de vidres dels aparadors per a nosaltres pren una importància especial i per això ens posem a la pell dels nostres clients, què és el que volem en un negoci? un aparador atractiu i que els nostres productes llueixin el millor possible. Tot el temps que emprem en col·locar i decorar l’escapar-te de la botiga es pot veure desaprofitat si els vidres de l’aparador estan bruts.

Igualment la neteja de vidres dels aparadors porta temps, cura i professionalitat, per aquest motiu és essencial que aquells que són de grans dimensions els hagi de realitzar una empresa de neteja professional especialitzada i amb experiència en la neteja de vidres. Els vidres dels aparadors són el mirall que deixa que qualsevol persona pugui veure el que hi ha en ell, tenint en compte que va a tractar-se sempre d’una inversió per atraure clients, presentar la nostra empresa i els nostres productes.

La nostra inquietud i desig d’innovar, ens ha conduït a fer una aposta ferma per les noves tècniques de neteja i desinfecció de vidres. El resultat ha estat, que en el departament de R + D de Net100x100 hem desenvolupat un sistema, EcoBrill System, basat en les microfibres, aigua ozonitzada i acidulada que redueix el desenvolupament de bacteries i virus incrementant l’eficàcia, la durabilitat i el nivell d’higiene en el vidre.

10 raons per netejar els vidres amb Net100x100

  1. ESTALVI en neteja i desinfecció de vidres.
  2. PERLLONGADA protecció anti-pols al vidre.
  3. EVITA la contaminació pròpia dels mulladors de cotó.
  4. FACILITA la feina als operaris, reduint les sobrecàrregues musculars.
  5. GARANTEIX la desinfecció de l’vidre, important en les posades.
  6. I REDUEIX en un 66% el consum d’aigua.
  7. REDUEIX considerablement el desenvolupament bacterià.
  8. NO DETERIORA el vidre.
  9. INCREMENTA la brillantor del vidre amb una transparència perfecta.
  10. NO produeix ENTELAMIENTOS.

Per això, en Net100x100 ens comprometem a deixar-los transparents i lluents, tant de l’interior com de l’exterior, proporcionant una llarga durabilitat de la neteja dels vidres.

El valor d’un edifici i les seves oficines està relacionat amb el seu bon aspecte.

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.

Comunicación de los datos:

No se comunicarán los datos a ningún destinatario.
Derechos que asisten al Usuario:
Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú