NETEJA DE LOCALS COMERCIALS

A Net100x100 som conscients que la neteja de locals comercials és molt important ja que es considera la carta de presentació de l’empresa o de la marca. De la neteja i de la desinfecció depèn la imatge que es projecta als seus clients.

Les olors poden activar records d’experiències emocionals, per això en Net100x100 a l’hora de triar productes de neteja per a la neteja de locals comercials i botigues, tenim cura molt aquesta sensibilitat personal, de manera que fem servir productes amb aromes neutres i suaus, adequats a l’activitat de cada botiga.

Un protocol de neteja de locals comercials eficient ajuda a conservar les instal·lacions, la qual cosa es tradueix en un estalvi en costos de reposició gràcies a un adequat manteniment.

A més, millora l’ambient de treball, de manera que els empleats estan més motivats i per tant són més productius, amb la neteja i desinfecció de locals comercials.

Limpieza y desinfección de locales comerciales

La neteja de locals comercials que oferim a Net100x100

 • PROGRAMEM els treballs als horaris que produeixen la menor interferència possible.
 • ADECUEM planes de treballs específics per al manteniment de passadissos i zones de pas.
 • INCORPOREM periódicament serveis de neteja i desinfecció d’escales mecàniques.
 • DOTEM els centres de maquinària per fregar el terra si són molt extensos.
 • INCLUIM máquines rotatives dobles o abrillantadores gegants amb capacitat de cristal·litzar i / o abrillantar grans extensions de superfícies, amb un sistema ecològic.
 • FORMEM continuamente al nostre personal a fi d’aconseguir el major grau de professionalitat i especialització.
 • ASSIGNEM la figura de responsable de centre, perquè actuï com a fil interlocutor entre l’equip de neteja, Net100x100 i el centre comercial.
 • GARANTIM la màxima higiene i pulcritud als nostres clients.

Una botiga o local comercial requereix d’unes mesures de neteja i desinfecció especials, unes implantades per llei i altres que depenen de la professionalitat de cada empresa de neteja. Dins d’aquestes característiques especials que tot local comercial obert al públic té, n’hi ha amb necessitats més peculiars que d’altres, com el cas de locals comercials amb moqueta o sense, catifes o sense, vidres finestrals o vidres, miralls …

Que tenim en compte en la neteja de locals comercials a Net100x100

Per tot això a la neteja de locals comercials i botigues, tenim molt en compte:

 • La neteja i desinfecció de l’entrada de l’establiment, és el primer impacte del client.
 • Desempolsat del mobiliari, elements decoratius, plantes, etc.
 • Desempolsat d’ordinadors, impressores, etc.
 • Aspirat, mopejat i fregat dels sòls.
 • Neteja i desinfecció dels lavabos (sanitaris, aixetes, vidres i miralls), amb una adequada ambientació aeròbica.
 • Neteja de superfícies llises exteriors.
 • Buidatge i desinfecció de papereres així com neteja i desinfecció dels cendrers exteriors.

Està clar que quan un client es troba a gust en un local, roman més temps mirant, tafanejant o preguntant i és molt més fàcil tancar vendes. Es pot dir, per tant, que hi ha una relació directa que vincula els beneficis del negoci amb el grau de neteja i desinfecció del seu local comercial.

D’altra banda, la mateixa situació passa amb el personal que treballi al local comercial. Si ells perceben un ambient fresc i net i desinfectat, un local lliure de pols i una correcta higienització de les instal·lacions, estaran més contents. Això farà que la plantilla rendeixi més, el que repercuteix en l’increment de la productivitat de l’empresa.

L’objectiu d’Net100x100 és aconseguir una imatge impecable de cara al públic i, per tant, més ingressos per al nostre client, a més de la tranquil·litat que el local està desinfectat de la COVID-19!

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos que asisten al Usuario:

Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
Derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
También derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú