NETEJA I DESINFECCIÓ D'OFICINES

La neteja i desinfecció d’oficines 

De fet, és una necessitat essencial en el dia a dia de les empreses. Per tant la conservació i preservació d’un entorn cuidat, net i desinfectat. Així, en l’àmbit de les oficines és necessari per garantir un correcte desenvolupament de la feina i aportar una imatge impecable de l’empresa.

Sobretot. a Net100x100, oferim un servei de neteja i desinfecció d’oficines basat en sistemes orientats a la qualitat total i la reducció de costos en la neteja dels nostres clients.

Especialment rellevant en la neteja i desinfecció d’oficines.

A la neteja i desinfecció d’oficines. Confeccionem plans i protocols de neteja i desinfecció adaptats a la necessitat de cada client, eina que ens permet augmentar l’eficàcia on tenim en compte diferents factors detallats a continuació.

Sobretot l’ordre a l’hora de fer la neteja és molt important per això sempre comencem des de dins a fora i de la part superior a la inferior. Per tal d’evitar embrutar mentre estem netejant.

Procediments bàsics de treball a la neteja i desinfecció de les oficines de Net100x100

Per tant, basem el nostre sistema de neteja i desinfecció de les oficines en el mètode dels 4 colors, per tal d’evitar la contaminació creuada:

Limpieza oficinas y desinfección

De manera que, tenim en compte aquests criteris:

  • El primer és la seguretat

En primer lloc, a  la neteja i desinfecció d’oficines tenim com a prioritat la seguretat, tant la de el client com la dels treballadors que realitzen el servei. Sobretot amb els productes químics que es fan servir per a la neteja i desinfecció tenim una especial cura, així com formació dels empleats.

  • La ventilació de despatxos i oficines és vital

A més a la neteja de l’aire que es respira a les oficines, en general, no sol tenir la qualitat desitjada. Per això deixem entrar aire pur mentre netegem i dues vegades a l’any desinfectem l’aire mitjançant l’ozonització del mateix.

  • La neteja i desinfecció d’oficines i dels terres

Així, cal recordar que en la neteja i desinfecció d’oficines i dels terres es realitza mitjançant elements de microfibra el Ecoplus System.

Per tant és un mètode de neteja amb mopes de microfibra humides i impregnades en una solució desinfectant o aigua ionitzada. Les quals se substitueixen en cada dependència per una de neta per tal de evitar el traspàs de gèrmens, bacteris o virus.

En conclusió és un sistema que ens ha permès i permet incrementar el grau de neteja i higienització 8,5 vegades més que amb els sistemes tradicionals. Augmentat la durabilitat de la neteja amb una disminució molt considerable de la despesa de la neteja.

  • Neteja i desinfecció d’oficines i de lavabos i vestuaris

Sobretot als lavabos i vestuaris sempre han estat i són considerats les zones més sensibles en els que la neteja i la desinfecció ha de ser més exhaustiva, ja que són possibles focus d’infecció. Protocol de neteja i desinfecció dels aseos.

  • La neteja i desinfecció d’oficines també del mobiliari

Especialment rellevant el mobiliari que és una de les coses que més s’embruta i en la que s’ha de posar especial atenció. El mobiliari agafa pols de manera natural amb el pas el temps, però, a més, els treballadors usen els seus escriptoris diàriament, amb la brutícia que això comporta.

  • Neteja de finestres i vidres

Finalment la neteja de finestres i vidres a les oficines la realitzem amb les periodicitats acordades amb el client. Aquestes podran variar depenent de les inclemències meteorològiques o del trànsit i pol·lució que tingui el carrer on es realitzi el servei de neteja i desinfecció d’oficines.

 La teva oficina està prou neta i desinfectada? A Net100x100 et volem ajudar.

Demanar pressupost

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.

Derechos que asisten al Usuario:

Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
También derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú