POLIT I ABRILLANTAT ECOLÒGIC DE TERRES

Molts són els usuaris que necessiten polir i abrillantar el terra de terratzo ja que és un material molt delicat i porós. Polit i abrillantat ecològic. Els principals problemes d’aquests tipus de sòls són el desgast que pateixen amb el pas del temps i les taques produïdes per qualsevol líquid vessat o altres motius similars.

A Net100x100 sabem que el terratzo necessita una especial cura i manteniment per conservar la brillantor. Per això, recomanem recórrer a personal degudament qualificat per fer aquest tipus de tractament ja que fa falta maquinària i material especialitzat.

A Net100x100 tenim una gran experiència en polit i abrillantat ecològic pel que garantim l’eficàcia, rapidesa i bons resultats. Disposem d’una plantilla de professionals perfectament qualificats per poder atendre qualsevol tipus de terra. Deixem el sòl totalment brillant com un mirall amb el polit i abrillantat ecològic.

Utilitzem un mètode de polit i abrillantat ecològic de sòls, mètode que destaca pel seu baix cost i també per les seves característiques antilliscants, fins i tot en paviments mullats. Es pot aplicar amb la màquina que més s’adapti a les necessitats dels nostres clients, sigui rotativa, fregadora, trepant o polidora manual. Aquest sistema d’abrillantat funciona perfectament sobre paviments de marbre i terratzo, també pot usar-se sobre mosaics, terres de resina epoxi, i altres paviments.

Els discos que utilitzem per al polit i abrillantat ecològic de sòls són d’altíssima qualitat, fabricats i desenvolupats a Espanya que decapan i abrillanten només amb aigua.

Avantatges que ofereix el polit i abrillantat ecològic de terres de Net100x100

 • És 100% ecològic, no requereix de productes químics.
 • Polim sense ratllar el terra.
 • Estalvi significatiu en costos.
 • Major satisfacció del client.
 • No enfosqueix ni grogueja els terres.
 • Les seves aplicacions són múltiples.
 • Es poden recuperar escales, taulells de bany, taules de marbre, etc.
 • Autèntica brillantor natural i de mirall en una gran varietat de paviments naturals o artificials, fins i tot en aquells on els químics no funcionen.
 • Brillantor antilliscant a l’aigua.
 • Converteix un terra desgastat en un de nou.
 • Sense pols i sense olors.

→ Més informació

Aportem solucions simples a terres problemàtics, amb resultats increïbles!

MABE 2004 SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:
Fin del tratamiento: mantener una relación comercial y el envío de comunicaciones sobre nuestros productos y servicios.
Criterios de conservación de los datos: se conservarán mientras exista un interés mutuo para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a ningún destinatario.
Derechos que asisten al Usuario:
Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
Derecho de acceso, rectificación y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (agpd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.
Datos de contacto para ejercer sus derechos:
Dirección postal: MABE 2004 SL. Tamarit i Gil, 3-5 – 43500 TORTOSA (TARRAGONA)
Dirección electrónica: info@net100x100.com
Para continuar usted debe aceptar que ha leído y está conforme con la cláusula anterior.

Net 100x100

Menú