FORMACIÓ

En Net100x100 fem una aposta ferma i contundent en el camp de la formació en el sector de la neteja a totes i tots els nostres empleats.

Optem per l’aprenentage contínuat i permanent, aquest tipus de formació que desenvolupem al llarg de la trajectòria professional en Net100x100. Procés formatiu que anem fent per etapes, així com amb l’arribada de novetats en el sector de la neteja. La formació contínua està enfocada al principi a l’aprenentatge del sector i de l’empresa, així com la seva filosofia i després a part d’actualitzar l’aprenentatge a incorporar novetats i innovacions.

Com sabem que’l procés formatiu és una eina imprescindible per a les empreses que aposten per potenciar el desenvolupament professional dels seus treballadors al llarg del temps; ia més som molt conscients que repercuteix directament d’una manera molt positiva en el progrés de la pròpia empresa, la formació professional sectorial orientada a la neteja és bàsica, aquest terme fa referència al tipus de formació que va orientat directament al món la neteja i la higienització.

Net100x100 com empresa compromesa en l’aprenentatge dels seus treballadors

Aplica aquesta eina imprescindible proporcionant cursos presencials al seu personal. Aquests cursos cobreixen totes les àrees crítiques del sector en què desenvolupen la seva activitat professional:

  • Ús correcte de maquinaria de limipeza i del compliment de totes les normes de seguretat per al seu ús.
  • Correcta utilització de productes químics, elements de protecció i mesures preventives.
  • Prestació de nous serveis en els nostres clients.

Algunes vegades, els nostres clients ens demanen serveis que se surten de l’àmbit de la neteja habitual. En aquests casos Net100x100 contrata empreses de formació externa que són les encarregades de formar correctament al personal seleccionat per a prestar el servei en el client.

Formació en seguretat i salut en el treball, el bjectiu és d’oferir una visió global del treball que ajudarà a l’operari a entendre millor l’entorn i els possibles danys derivats d’unes condicions de treball inadequades. Així com el marc conceptual i legislatiu en el qual es desenvolupa la prevenció de riscos laborals.

Aquests cursos s’imparteixen a les nostres pròpies instal·lacions, en espais reservats i preparats per a això. Apliquem programes teoricopràctics, que busquen millorar la qualificació professional i la capacitat d’nostres companys i operari i totes, a través del perfeccionament de les competències professionals de la neteja, per al que disposem una aula de formació amb capacitat per a 20 persones i dotada amb el material audiovisual adequat, així com el material de neteja necessari perquè les classes siguin el més pràctiques possible.

Aquests cursos bàsicament van encaminats a la plantilla de Net100x100, en algunes ocasions els obrim a totes aquelles persones que vulguin perfeccionar o adquirir nivell de coneixements en el sector de la neteja.

“En l’actualitat, la formació és més necessària que mai. El que es dóna per fet ara, haurà canviat en 6 mesos” (Lifeder.com)

Consulteu els diferents cursos de formació que Net100x100 posa a la seva disposició per millorar com a professional:

Net 100x100

Menú