Treure adhesius

Cómo quitar un adhesivo

Treure adhesius. És un problema molt comú quan comprem un producte nou i anem a estrenar-lo. Els adhesius amb el preu o el codi de barres es treuen difícilment o deixen un rastre de cola visible i enganxós.

Algunes solucions de com treure adhesius sense danyar l’objecte:

  • Frega l’adhesiu amb un dissolvent. Aquesta és una solució molt bona, de manera que només et caldrà remullar l’adhesiu durant uns 10 minuts i després raspar-perquè surti completament. Treure adhesius.
  • Utilitza alcohol. Aconsegueix una ampolla d’alcohol. A continuació, s’aboca una quantitat petita sobre una baieta de microfibra i comença a fregar l’adhesiu. Aquest ha de començar a sortir al cap d’un minut aproximadament
  • Per treure adhesius, ruixa un desgreixador sobre l’adhesiu. Pots utilitzar un desgreixador. Primer prova la solució sobre una àrea del plàstic per assegurar-te que no la faci malbé. Després, ruixa el desgreixador sobre una baieta de microfibra neta o directament sobre l’etiqueta adhesiva o el residu de cola. Frega amb una baieta de microfibra realitzant un moviment circular fins que l’adhesiu surti.

Solucions segons caractrístiques del objecte per treure adhesius:

  1. Per als recipients de vidre, fusta o aquells que la superfície no sigui especialment delicada n’hi haurà prou amb ficar els adhesius sota l’aigua molt calenta durant uns 20-30 segons i després fregar amb un fregall suau. Si l’adhesiu surt amb dificultat caldrà repetir el procés dues o tres vegades per eliminar-la per complet. La calor farà que la cola perdi les seves propietats i el paper o plàstic de l’etiqueta es vagi desenganxant a poc a poc. Si el recipient o estri té una superfície amb perill de ser ratllada, fins i tot pel fregall suau, frega únicament amb la part de l’esponja per eliminar totes les restes.
  2. Per a superfícies delicades podem eliminar adhesius i adhesius sense massa esforç aplicant calor amb un assecador durant uns segons (igual que hem fet amb l’aigua calenta). Quan la calor comenci a fer efecte, després d’uns segons, podem intentar arrencar l’etiqueta amb les mans com ho faríem normalment. És possible que l’etiqueta es trenqui o, encara que surti sencera, deixi un rastre de cola a la zona. En aquest cas, aboca una mica d’oli (d’oliva, de nadó, d’ametlles, etc.) en un drap i frega la zona fins que quedi neta.
  3. Per treures adhesius de superfícies sensibles també es poden retirar amb un borrador de brutícia, dels que s’usa per netejar parets, per exemple. Per a això, l’esponja ha de ser totalment nova i estar neta.
  4. Per a superfícies resistents, com ara vidre, pots emprar unes gotes de dissolvent i fregar amb un fregall d’alumini.

Demana pressupost

Sobre qualsevol dels nostres serveis. T’ho enviarem sense compromís.

Fes-nos una consulta

A través de les nostres formes de contacte

Compra productes de neteja profesional

A través de la nostra botiga online pots adquirir productes de neteja preofesional que utilitzem en la nostra feina.

Net 100x100

Menú